2019-05-08 13:32:12• hírek • Szatmár.ro

Nagyobb baj is lehetett volna: részegen vezetett az egyik, balesetet okozott a másik sofőr

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Ekkor vagy akkor, de úgy is nyomára akad a rendőrség a notórius szabálysértőknek. Így történt ez kedden is.

Egy részeg autóvezetőt sikerült lefülelni a Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség munkatársainak május 7-én, délután 17:00 óra környékén Szatmárnémetiben. A 35 éves férfit megfújatták. A kilélegzett levegő alkoholszintje 1,14 mg/l volt az alkoholszonda szerint. Az egyenruhások a szabályszegőt a Szatmár Megyei Kórházba szállították véralkoholszint mérésre. Ellene bűnügyi dossziét nyitottak ittas vezetés vádjával.

 

Még ugyan ezen a napon egy balesethez is kivonult a megyei rendőrség. Könnyű sérülésekkel úszta meg az egyik jármű utasa, a sofőrök sértetlen szálltak ki a gépkocsikból.

 

Egy 24 éves szatmárnémeti fiatal Túrterebesen ütközött össze egy tehergépkocsival, melyben ketten foglaltak helyet. A balesetkor a személyautós a bal oldali sávban ment, szemben a szabályosan közlekedő teherautóval. A rend őrei mind a két sofőrt megfújatták, de az alkoholszonda negatívat mutatott.

 

Kedden összesen 90 szabálysértést értek tetten a Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség munkatársai. A kirótt bírságok összege meghaladja a 19000 lejt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: